Ads Top

Main Ad

Remy Ishak, Isteri Terima Hadiah Kahwin Dari Agong Dan Permaisuri

Telah selamat disatukan pada Sabtu lalu, rezeki pelakon Remy Ishak dan isterinya, Ezza Yusof melimpah ruah apabila menerima hadiah istimewa daripada Yang di-Pertuan Agong dan Raja Permaisuri Agong.

Advertisement

Menerusi perkongsian di Instagram, kelihatan pasangan pengantin baharu itu terharu dengan hadiah yang diterima dan dapat dilihat beberapa kotak berwarna kuning dibungkus rapi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Remy Ishak (@remyishak)

Pasangan itu turut mengucapkan rasa syukur dan terima kasih kepada Yang di-Pertuan Agong dan Raja Permaisuri Agong atas pemberian hadiah yang dianggap istimewa oleh mereka.

Sekadar info, Sabtu lalu Remy selamat bernikah dengan wanita pilihannya iaitu Ezza Yusof dengan sekali lafaz dalam satu majlis tertutup mengikut prosedur operasi standard (SOP) di Masjid Negara, Kuala Lumpur.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Remy Ishak, Isteri Terima Hadiah Kahwin Dari Agong Dan Permaisuri first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.