Ads Top

Main Ad

Remy Ishak Tegaskan Belum Ada Perancangan Anak Untuk Tempoh Dua Tahun Perkahwinan

Pelakon kesukaan ramai yang bakal melangsungkan perkahwinan pada Sabtu pagi ini menegaskan bahawa dia belum mempunyai sebarang perancangan untuk menimang cahaya mata untuk tempoh dua tahun perkahwinan nanti.

Advertisement

Menurut Remy atau nama sebenarnya Zamilie Ishak, 39, dia mahu menstabilkan dahulu kehidupannya bersama pasangannya terlebih dahulu sebelum pergi ke fasa menjadi ibu bapa.

“Sepanjang tempoh dua tahun kita rileks dulu, tak perlu nak memikirkan soal anak-anak. Tapi kalau Allah kurniakan, Alhamdulillah.”

Katanya kepada ketika ditemubual oleh Gempak.

Remy Ishak

Advertisement

Dia turut menegaskan bahawa dia tidak akan sekali meninggalkan dunia lakonan walaupun sudah berkahwin tetapi dalam pada masa yang sama, akan terus mengembang dalam bidang lain seperti bisnes.

Sebelum ini, secara eksklusif pelakon tersebut memberitahu kepada pihak Gempak bahawa dirinya bakal melangsungkan perkahwinan dengan wanita pilihannya, Ezza Yusof pada 21 Ogos.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Remy Ishak Tegaskan Belum Ada Perancangan Anak Untuk Tempoh Dua Tahun Perkahwinan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.