Ads Top

Main Ad

Sedar Membuat Kesilapan, Blogger Mohon Maaf Pada Sheila Sekeluarga

Menyedari kesilapan yang dilakukan, blogger Kaki Komen yang menyebarkan artikel berbaur fitnah mengenai keluarga pelakon dan penerbit, Shiela Rusly tampil membuat permohonan maaf secara terbuka di Instagramnya, semalam.

Advertisement

Dalam hantaran itu, pihaknya memohon maaf secara terbuka susulan kapsyen yang berbaur fitnah terhadap keluarga Shiela dan menantunya yang juga pelakon, Elisya Sandha.

Dengan ini, kami ingin memohon maaf kepada keluarga Jinggo (suami Sheila), Sheila, keluarga Elisya Sandha dan mengakui kesilapan serta berjanji tidak akan mengulangi lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaki Komen (@kaki_komen_)

Selain permohonan maaf, pengendali Instagram itu turut menitipkan pesanan buat rakan blogger yang lain agar sentiasa berhati-hati sebelum mengeluarkan sebarang berita.

Advertisement

Apabila ditanya oleh pihak Harian Metro sama ada ingin meneruskan tindakan menyaman blogger tersebut atau tidak, jawab pelakon drama Penjara Janji itu, dia masih mempunyai sifat bertolak ansur.

Terdahulu, blogger terbabit telah mencetuskan kemarahan pelakon tersebut selepas memuat naik sebuah kenyataan kononnya Shiela pernah memberi ‘cadangan’ pelakon, Janna Nick sebagai calon isteri buat anaknya, Uzair Haqimy namun ditolak Janna sebelum anaknya itu memilih Elisya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Sedar Membuat Kesilapan, Blogger Mohon Maaf Pada Sheila Sekeluarga first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.