Ads Top

Main Ad

Sherie Merlis Dah Dibantu, Ahli Keluarga Positif COVID-19 Kuarantin Di Hotel

Selepas membuat pendedahan berhubung keadaan adiknya yang positif COVID-19, akhirnya pelakon Sherie Merlis dan keluarga mendapat bantuan dengan segera.

Advertisement

Kerana prihatin dengan perkara yang menimpa keluarga tersebut, pihak Royale Chulan Kuala Lumpur dengan kerjasama Megaklinik Zahran bermurah hati menghulurkan bantuan kepada mereka.

Menurut Pengurus Besar Royale Chulan, pihaknya akan menyediakan tempat tinggal dan rawatan sepanjang kuarantin disana selama 10 hari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sherie Merlis (@sheriemerlis)

Advertisement

Menerusi ujian calitan yang dilakukan, adik Sherie, suami dan dua anak kecilnya didapati positif COVID-19 dan telah dibawa ke hospital pada jam 8 malam, semalam.

Sedia maklum, pelakon tersebut meluahkan rasa bimbangnya menerusi siaran langsung Instagram berkenaan dengan nasib keluarganya yang tinggal sebumbung bersama adiknya yang positif COVID-19.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Sherie Merlis Dah Dibantu, Ahli Keluarga Positif COVID-19 Kuarantin Di Hotel first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.