Ads Top

Main Ad

“Takkan Nak Terus Bagi”, Che Ta Respon Saman RM5 Juta

Kemelut di antara Rozita Che Wan dan Azwan Ali nampaknya semakin panas apabila kini ia melibatkan polis dan saman menyaman. Ia bermula apabila Azwan mendakwa Che Ta telah menulis kenyataan fitnah terhadapnya. Rozita Che Wan pula sebelum itu telah dihina Azwan tentang cara pakaiannya ketika berada di Pusat Pemberian Vaksin.

Advertisement

Bagaimanapun, sebentar tadi Che Ta telah pergi ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Brickfields untuk merakam kenyataan selepas Azwan membuat laporan. Che Ta bersama suaminya Zain Saidin dan pengurus, Afeeq dilaporkan memberikan keterangan selama lebih 3 jam dan ini respon mereka.

Sebenarnya kalau tengok pergerakan saya, saya taknak benda ni panjang. Saya tak buat report polis, tak ambil juga tindakan saman. Kita ni manusia, Nabi pun ampunkan orang caci maki Baginda. Dia pun dalam industri yang sama. Tak perlu musuh. Kenapa nak buat musuh? Tak berbaik pun tak mengapa, janji jangan bermusuh.

Selain membuat laporan, Azwan turut mengeluarkan saman dan mereka terpaksa menerima keadaan sekarang.

Okay saya follow. Tapi takkan nak terus bagi. Kita ada undang-undang, jadi kita teruskan cara undang-undang.

Azwan atau Diva AA telah mengeluarkan saman sebanyak RM5 juta selepas medakwa Che Ta telah mengaitkan kemewahan dirinya dengan bekas Menteri Kanan Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Azmin Ali.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Takkan Nak Terus Bagi”, Che Ta Respon Saman RM5 Juta first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.