Ads Top

Main Ad

Tawarkan Wang Tunai Dan Buat Video Melawat Kubur Siti Sarah, Aisar Khaled Dikecam Netizen

Selebriti media sosial, Aisar Khaled sekali lagi mengundang kecaman netizen apabila dia bertindak membuat video menziarahi pusara Siti Sarah yang bagi netizen, sebagai sebuah perbuatan tidak sensitif dan bertujuan mengaut keuntungan.

Advertisement

Aisar yang sebelum ini beberapa kali dikritik netizen kerana sering membuat video tidak sesuai untuk tontonan dipercayai memuat naik video tersebut di saluran Youtube miliknya, semalam.

Aisar KhaledSumber : Youtube  
Aisar KhaledSumber : Instagram Aisar Khaled  

Menerusi video tersebut, Aisar telah menziarahi pusara Siti Sarah hanya dengan berada di luar pintu pagar tanah perkuburan tersebut dan melakukan sedikit ulasan mengenai pemergian penyanyi itu di dalam kereta.

Tidak hanya dengan itu, Aisar juga sempat menganjurkan peraduan dengan menawarkan hadiah wang tunai bernilai RM100 kepada pemenang bertuah.

 

Advertisement

Namun, setelah mendapat kecaman bertubi-tubi daripada netizen, Aisar kemudiannya memadam video tersebut dan membuat permohonan maaf.

Terdahulu, nama Aisar mendapat perhatian pengguna media sosial apabila dia dilaporkan memakai baju ketat ketika menerima vaksin, melakukan pembaziran gel penyejuk badan dan tidak mengimbas kod MySejahtera ketika menjamu selera di restoran.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Tawarkan Wang Tunai Dan Buat Video Melawat Kubur Siti Sarah, Aisar Khaled Dikecam Netizen first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.