Ads Top

Main Ad

Terpegun Lihat Kecantikan, Peminat Puji Uqasha Senrose Seiras Barbie

Sudah pun dalam perancangan untuk menamatkan zaman bujang bersama Kamal Adli, semakin berseri nampaknya wajah Uqasha Senrose.

Advertisement

Walaubagaimanapun, penampilan wanita itu dalam salah satu entri di Instagram miliknya menjadi perbualan ramai baru-baru ini. Tampil dengan solekan cerah dan ceria, ianya nyata menampilkan sisi yang lain Uqasha.

Difahamkan solekan itu merupakan hasil kerja jurusolek Alha Alfa bagi sebuah kempen promosi untuk produk kecantikan tempatan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2)

Advertisement

Disolek seperti anak patung, pelakon itu meraih komen pujian yang banyak daripada pengikut dan rakan selebriti seperti Azza Elite, Linda Rafar, Salina Saibi dan Adeline Tsen. Tak kurang juga ada yang mengatakan bahawa rupanya seiras patung ‘Barbie’.

uqasha senrose barbie uqasha senrose barbie uqasha senrose barbieuqasha senrose barbie uqasha senrose barbie uqasha senrose barbie uqasha senrose barbie uqasha senrose barbie

Cantik betul kan Uqasha Senrose apabila disolek sedemikian?

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Terpegun Lihat Kecantikan, Peminat Puji Uqasha Senrose Seiras Barbie first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.