Ads Top

Main Ad

“Aku Tak Usik Kau Pun Kan? PISKO!” – Rita Rudaini Bengang Penerbit Teater Tegur Pelakon Tak Vaksin

Baru-baru ini, pelakon Rita Rudaini menegur tindakan penerbit teater iaitu Siti Rohaya Attan yang menyebut namanya sebagai salah seorang pelakon yang enggan mengambil suntikan vaksin.

Advertisement

Menurut Rita atau nama lengkapnya Rita Rudaini Mokhtar, sebagai selaku individu yang lebih matang darinya, sepatutnya perkara seperti itu tidak sepatutnya dikongsikan kepada umum terutamanya di media sosial.

Hang pun lagi berumur dari cheq kan.. Tapi orang berumur ni tak semua matang sebenarnya. Hang yang mai cuit aku, pastu hang nak salahkan aku plak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

Dalam pada itu, pelakon versatil ini juga turut menanya apakah salah beliau kepada Siti Rohaya sehingga mahu menggangu hidupnya sedangkan Rita tidak berbuat apa-apa kepada penerbit tersebut.

Aku tak kenal kau dan aku tak usik pun hidup kau kan? PISKO!

IG Story Rita Rudaini

Tambahnya lagi, dia lebih rela dituduh ‘bengap’ daripada memilih untuk ganggu kehidupan orang lain dan meminta penerbit tersebut berhenti dari menganggu hidup orang lain.

Terdahulu, menerusi tulisan di Facebook, Siti Rohaya menunjukan status berkenaan sebagai peringatan kepada golongan pelakon yang perlu mengikuti syarat yang telah ditetapkan seperti wajib mengambil vaksin jika mahu kembali ke set penggambaran.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Aku Tak Usik Kau Pun Kan? PISKO!” – Rita Rudaini Bengang Penerbit Teater Tegur Pelakon Tak Vaksin first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.




Powered by Blogger.