Ads Top

Main Ad

Amaris Dikecam Sembur Makanan Dengan ‘Spray Gun’, Ini Jawapan Ringkas Tuan Badan..

Pelakon Amaris dikecam oleh warganet setelah memuat naik beberapa rakaman video yang menunjukkan dirinya menggunakan spray gun untuk menyembur makanan.

Advertisement

Menerusi video yang dikongsikan oleh pelakon tersebut di akaun Instagram miliknya menunjukkan beliau sering menyembur makanannya dahulu sebelum menjamunya.

Rata-rata warganet mempersoalkan hal tersebut sama ada boleh atau tidak penggunaan peyemburan sanitizer ke atas makanan yang dimakan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PUTRA AMARIS (@amaris.official)

Advertisement

Dalam pada masa yang sama, ada juga beberapa individu yang mempersoalkan keperluan menyembur sanitizer tersebut ke atas makanan.

Pun begitu, Amaris tidak ada membuat pertanyaan rasmi mahupun memuat naik hantaran menjelaskan perkara itu tetapi dia membalas pertanyaan seorang netizen secara ringkas dengan menjawab “boleh” sahaja.

IG Komen Amaris

Difahamkan dalam satu komen wakil daripada syarikat jenama spray gun itu memberitahu ia menggunakan bahan semula jadi dan tiada toxic jadinya boleh digunakan untuk menyembur makanan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Amaris Dikecam Sembur Makanan Dengan ‘Spray Gun’, Ini Jawapan Ringkas Tuan Badan.. first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.