Ads Top

Main Ad

“Asal Semua ‘Tag’ Kita ‘Player’ 067 Dan 212, Apakah Itu?” – Sharifah Sakinah

Sedia maklum, drama bersiri Korea iaitu Squid Game yang ditayangkan di platform penstriman Netflix telah pun mencipta fenomena sekaligus tular di serata media sosial.

Advertisement

Malah, drama bersiri tersebut telah mencipta sejarah sukses tersendiri apabila drama tersebut berjaya menduduki tangga teratas dalam carta Netflix di Amerika Syarikat.

Dalam pada itu, pelakon Sharifah Sakinah mendedahkan ada penonton siri terbabit menanda (tagged) namanya dan bertanyakan mengenai hal itu di Instagram.

Advertisement

Asal semua tag kita player 067 dan 212. Apakah Itu?

Lantas, ada beberapa peminat yang tampil menjelaskan maksud disebalik nombor tersebut dan memberitahu ibu kepada seorang cahaya mata itu merupakan pelakon yang paling sesuai untuk melakonkan watak wanita berkenaan.

IG komen Sharifah Sakinah

Sekadar info, drama Squid Game ini mengisahkan mengenai pelbagai permainan survival misteri yang menawarkan sejumlah wang sebanyak 45.6 billion won kepada pemenang.

Apa pendapat anda? Sesuai tak Sakinah jadi watak wanita tu?

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Asal Semua ‘Tag’ Kita ‘Player’ 067 Dan 212, Apakah Itu?” – Sharifah Sakinah first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.