Ads Top

Main Ad

“Bagitahu Sebab Ada Yang Diganggu” – King Coco Akui Dah Lama Bercerai Bersama Bekas Suami

Tentu ramai yang masih ingat lagi dengan selebriti media sosial, King Coco yang beberapa tahun lalu terkenal dengan video pelat ‘Mat Saleh’ dan ‘lots of mix’.

Advertisement

Kali ini, dia baru sahaja memaklumkan kepada orang ramai bahawa dirinya tidak lagi bersama suami, Azrin Anas Abdul Shukor.

Dedah King Coco atau nama sebenarnya, Marshaira Ismail, 23, dia kini telah kembali solo namun enggan memaklumkan tarikh perceraian mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KING COCO ? (@k1ngcoco_1)

Advertisement

Penjelasan yang dibuat oleh selebriti media sosial itu telah dibuat kerana terdapat individu yang diganggu atas perkara yang berlaku.

Saya tak nak cakap pasal kehidupan saya, tapi saya kena buat sebab ada orang telah diganggu. Jadi saya perlu jelaskan sekali lagi.

King Coco dan bekas suami

Sekadar info, King Coco dan Azrin Anas mendirikan rumah tangga pada 1 Januari 2017 dan telah dikurniakan dua cahaya mata.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Bagitahu Sebab Ada Yang Diganggu” – King Coco Akui Dah Lama Bercerai Bersama Bekas Suami first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.