Ads Top

Main Ad

“Benda Baik Kita Sokong..” – Mawi Jawab Soal Selebriti Kini Ramai Ke Dunia Dakwah

Sejak kebelakangan ini, ramai di kalangan selebriti tanah air dilihat meluangkan masa lapang mereka dengan menyertai aktiviti dakwah serta keagamaan.

Advertisement

Penyanyi dan pelakon, Mawi ada memberikan pendapatnya tentang perkara ini di akaun Instagramnya selepas ditanya mengenai banyak selebriti yang kini berubah ke dunia dakwah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAWI @ZAYAN.MY (@cahayaasmawi)

Mawi atau nama sebenarnya Asmawi Ani berpendapat ia merupakan satu perkara baik yang telah dilakukan oleh rakan selebriti jadi tiada sebab untuk dirinya tidak menyokong mereka.

Advertisement

Benda baik kita kena sokong..

Dalam pada masa yang sama, juara Akademi Fantasi musim ketiga itu mengharapkan agar orang ramai untuk terus menyokong serta memberi dorongan kepada selebriti yang telah berubah kearah kebaikan itu.

Terdahulu, selebriti seperti Nabil Ahmad, Norman Hakim, Zul Ariffin, Aliff Aziz dan ramai lagi telah pun menyertai aktivit dakwah serta keagamaan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Benda Baik Kita Sokong..” – Mawi Jawab Soal Selebriti Kini Ramai Ke Dunia Dakwah first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.