Ads Top

Main Ad

Caprice Balas Sindiran, Sharnaaz Ahmad Ajak Jumpa Tapi Kena Block?

Menerusi sesi live di Instagram malam tadi, pelakon Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahya membuatkan netizen terhibur apabila dilihat mengenakan filter berpakaian seperti pak arab berlatar belakangkan padang pasir. Dalam perbualan itu, Sharnaaz dikatakan meniru percakapan seorang penyanyi rap yang baru sahaja pulang dari Jordan.

Memberi respon kepada perkara itu, Caprice menerusi hantaran terbaru berkata pelakon berkenaan hanya berani daripada jauh. Malah dia turut menggelar pelakon itu ‘sotong’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Tidak hanya mendiamkan diri, Sharnaaz dipercayai telah menghubungi Caprice di Whatsapp memintanya untuk datang berjumpa di lokasi dihantar. Pelakon drama Isteri Mithali ini turut mendakwa telah disekat penyanyi rap tersebut.

Advertisement

sharnaaz caprice

Petik nama orang tapi block orang. Lu memang penakutlah. Konon bawa panji Islam. Jarum pun nangis pegang tangan orang. Belum kena gegar lagi.

Sharnaaz turut meminta pengikut memaklumkan kepada Caprice bahawa dia sedang menunggu di sebuah restoran Cili Kampung yang terletak di Hartamas.

Meninjau ke ruangan Instagram, penyanyi rap itu memberi respon balas berkata ‘Mamu’ telah membuat kesilapan besar apabila cuba mencari masalah dengannya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Caprice Balas Sindiran, Sharnaaz Ahmad Ajak Jumpa Tapi Kena Block? first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.