Ads Top

Main Ad

Caprice Cabar King Coco Baca Kisah Sang Kancil Nak Tahu Siapa Lagi Pelat

Mempunyai persamaan iaitu pelat dalam bertutur, ada netizen cuba menjodohkan penyanyi rap Caprice dengan pemilik media sosial, King Coco.

Advertisement

Ibu tunggal dua anak ini walau bagaimanapun berkata dia tidak berminat dan penyanyi rap itu tidak mempunyai ciri-ciri lelaki pilihannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Terbaru, Caprice menerusi hantarannya di media sosial didapati telah bertemu empat mata dengan King Coco. Sebelum ini mereka dipercayai berhubung di ruangan Direct Message di mana Caprice menjelaskan situasi gurauan panggilan video di dalam bilik air.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Dalam pertemuan itu, Caprice mencabar King Coco baca kisah ‘Sang Kancil dan Buaya’ untuk mendapat tahu siapakah yang paling pelat di antara mereka.

Advertisement

Caprice menyifatkan bahasa Melayu King Coco yang lahir serta dibesarkan di Kuala Lumpur agak teruk berbanding dirinya yang dibesarkan di luar negara.

Apa pendapat anda?

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Caprice Cabar King Coco Baca Kisah Sang Kancil Nak Tahu Siapa Lagi Pelat first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.