Ads Top

Main Ad

Dayah Zubit Bukan Lagi Pengasuh Aafiyah, Siti Nurhaliza Upah Guru Jadi Pengasuh Baru

Selepas mendirikan rumah tangga pada Jun lalu, pengasuh Aafiyah iaitu Nur Hidayah Zabit atau lebih dikenali sebagai Dayah terpaksa menamatkan kerjayanya sebagai pengasuh anak kepada penyanyi kesayangan ramai, Datuk Siti Nurhaliza.

Advertisement

Menurut Siti, dia telah pun menggantikan Dayah dengan pengasuh baharu yang turut merupakan seorang guru bagi membimbing proses pembelajaran anak perempuannya itu yang kini sudah berusia empat tahun.

Sedikit lega kerana ada seorang cikgu yang menjaga, saya nampak ada perkembangan positif..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Dalam pada masa yang, isteri kepada ahli perniagaan Datuk Seri Khalid Mohamad atau Datuk K ini berkata, dia tidak mahu Aafiyah hanya tertumpu pada gajet sahaja dan sekurang-kurangnya dia mempunyai aktiviti yang boleh dilakukan bersama guru (pengasuh baru) tersebut.

Advertisement

Dayah Zubit dan Aafiyah

Sekadar info, Dayah Zubit yang berkelulusan dalam bidang kejururawatan bertugas sebagai pengasuh kepada Aafiyah sejak 28 Mei 2018.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Dayah Zubit Bukan Lagi Pengasuh Aafiyah, Siti Nurhaliza Upah Guru Jadi Pengasuh Baru first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.