Ads Top

Main Ad

Guna Namanya Untuk Dapatkan Foto B*gel Wanita, Akmal Ahmad Bakal Buat Laporan Polis

Pelakon Akmal Ahmad tampil meluahkan rasa kesal apabila namanya telah dimanipulasi oleh pihak tidak bertanggungjawab untuk memperdaya pengguna media sosial terutamanya wanita dengan alasan untuk ujibakat lakonan.

Advertisement

Yang lebih membuatkan pelakon filem Pulang ini kecewa apabila pihak tersebut telah menjaja namanya dalam aktiviti ‘mengumpan’ wanita termasuklah meminta foto-foto lucah.

View this post on Instagram

A post shared by Akmal Ahmad (@theakmalahmad)

Sehubungan dengan itu, Akmal telah membuat penafian sekeras-kerasnya mengenai penglibatannya dalam hal terbabit di laman Instagram miliknya, baru-baru ini.

Setakat ini, saya telah membuat penafian di Instagram dan Facebook serta laporan polis juga akan menyusul.

Jelas Akmal, individu tersebut menggunakan modus operandi seperti pernah makan bersama dirinya sebelum meminta foto lucah wanita berkenaan.

View this post on Instagram

A post shared by Akmal Ahmad (@theakmalahmad)

Advertisement

Disebabkan oleh perkara itu, Akmal berharap peminat dan netizen di luar sana tidak membuat tuduhan fitnah dan andaian negatif terhadap dirinya gara-gara tindakan individu tidak bertanggungjawab itu.

Tambahnya lagi, dia tidak akan memaafkan orang yang telah memperlakukan dirinya sehingga sedemikian rupa kerana ingin menjadikannya sebagai saham akhirat kelak.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Guna Namanya Untuk Dapatkan Foto B*gel Wanita, Akmal Ahmad Bakal Buat Laporan Polis first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.