Ads Top

Main Ad

“Hargailah Mereka Selagi Ada..” – Aisar Khaled Syukur Ibu Sembuh Dari COVID-19

Pelakon dan personaliti media sosial, Aisar Khaled bersyukur tidak terhingga kepada Allah S.W.T kerana telah menyembuhkan ibunya dari wabak COVID-19 baru-baru ini.

Menurut Aisar, ibunya yang terpaksa dikuarantinkan di Pusat Kuarantin dan Rawatan COVID-19 (PKRC), Taman Ekspo Pertanian Malaysia Serdang (MAEPS) kerana dijangkiti wabak COVID-19, kini telah pun dibenarkan pulang ke rumah semula.

Beliau turut menyifatkan kesempatan ini sebagai satu peluang buat dirinya untuk berbakti kepada ibu tercinta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? ??????????? ? (@aisar_khaledd)

Advertisement

Dalam pada itu, pemilik akaun YouTube, Aisar Khaleed Channel turut menyeru orang ramai agar sentiasa menghargai kedua-dua ibu bapa selagi diberikan kesempatan untuk bersama.

Hargailah mereka selagi ada berilah pakaian, makanan dan semuanya terbaik untuknya.

Aisar Khaled dan ibunya

Meninjau di ruangan komen hantaran tersebut, rata-rata menzahirkan rasa gembira dan turut mendoakan agar ibu personaliti media sosial itu kembali sembuh seperti sedia kala.

Setakat ini hantaran video tersebut telah meraih hampir 200,000 tontonan daripada pengguna Instagram dan dihujani dengan ratusan komen dari peminat.

Alhamdulillah..

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Hargailah Mereka Selagi Ada..” – Aisar Khaled Syukur Ibu Sembuh Dari COVID-19 first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.