Ads Top

Main Ad

Hawa Rizwana Tidak Mengantuk, Mata ‘Layu’ Kerana Menghayati Berita

Baru-baru ini tular di media sosial video memaparkan personaliti TV, Hawa Rizwana seperti sedang menahan mengantuk ketika membacakan berita di Buletin Utama.

Advertisement

Mata yang kelihatan lesu membuatkan orang ramai tertanya-tanya adakah pengacara dan penyampai berita itu keletihan akibat beban kerja yang banyak.

@_kak.roseAgak agak dia ada tiktok ke ??#fyp? #fypdongggggggg #newtrend #foryou? Play Date – Melanie Martinez

Terbaru, Hawa dalam laporan mStar Online menafikan dakwaan dia penat. Menurutnya, mungkin ketika itu dia sedang menyampaikan berita yang serius.

Nampak penat sangat ke? Okay, lepas ini saya senyum lebih sikitlah.

Advertisement

Jelas Hawa lagi, apabila dia menghayati sesuatu berita, dia sendiri tidak dapat mengawal memek muka yang dihasilkan. Kerjaya sebagai pembaca berita memerlukan dia memahami isu supaya informasi dapat disampaikan secara tepat kepada penonton.

hawa rizwana

Mengenai video tular, Hawa berkata dia hanya menyedari perkara itu apabila ditegur rakan sejawat bertanyakan sama ada dia dalam keadaan baik. Dia bagaimanapun menjelaskan keadaan dalam keadaan terkawal.

Difahamkan, selain Buletin Utama, Hawa turut bertugas sebagai pengacara Wanita Hari Ini yang ke udara pada pukul 12.30 tengah hari. Dia juga merupakan penyampai radio Buletin FM pada pukul 6 hingga 10 pagi.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Hawa Rizwana Tidak Mengantuk, Mata ‘Layu’ Kerana Menghayati Berita first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.