Ads Top

Main Ad

Hilang 100K Pengikut Instagram, Billie Eilish Dakwa Aset Terlalu Besar Jadi Punca

Penyanyi popular Billie Eilish yang cukup terkenal dengan lagu ‘Bad Guy’ baru-baru ini mendakwa dia telah kehilangan ribuan pengikut di Instagram. Billie yang baru sahaja berumur 19 tahun itu turut merasakan penurunan jumlah pengikut itu berpunca daripada perubahan penampilannya yang lebih estetik.

Advertisement

Billie menyatakan perkara itu ketika ditemubual majalah ELLE edisi Oktober 2021 dan menyatakan saiz payudaranya yang besar adalah penyebab dia kehilangan lebih 100,000 pengikut.

Takut dengan payudara yang besar?

billie eilish

Ianya sangat tidak berperikemanusiaan. Saya kehilangan 100,000 pengikut hanya kerana payudara. Mereka takut dengan payudara yang besar. – Kata Billie.

Itulah apa yang dirasakan Billie ketika dan dia tahu orang akan menganggapnya memakai pakai yang seksi untuk menarik perhatian orang. Billie bagaimanapun menafikan perkara itu yang menyatakan dia boleh memutuskan apa sahaja yang dia ingingkan.

Billie tidak suka tunjuk bentuk badan, tapi….

This image has an empty alt attribute; its file name is NDA-PRESS-SHOT-WEB-e1625807491434-edited.jpg

Billie yang mula muncul pada tahun 2015 sebagai penyanyi itu sebelum ini tidak terlalu menonjol menunjukkan badannya. Dia sebelum ini lebih selesa dilihat memakai baju yang besar tanpa menampakkan bentuk badannya. Bagaimanapun, disebabkan terlalu ramai yang mengkritik dan tidak menghormati dirinya, dia bertindak untuk tampil lebih seksi.

Saya tidak pernah ingin dunia mengetahui semua tentang diri saya. Itulah sebab mengapa saya selalu memakai pakaian yang besar dan longgar. Orang luar tidak akan dapat mengatakan apa-apa jika belum melihat apa yang ada di dalamnya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Hilang 100K Pengikut Instagram, Billie Eilish Dakwa Aset Terlalu Besar Jadi Punca first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.