Ads Top

Main Ad

Ingatkan Kekasih, Peminat Tak Sangka Aishah Azman Dan Afiq Muiz Adik Beradik

Gara-gara tindakan pelakon Aishah Azman memuat naik video menari bersama Afiq Muiz di Instagram, ada pula netizen yang menyangka kedua selebriti ini adalah pasangan kekasih.

Manakan tidaknya, ada peminat masih tidak mengetahui bahawa Aishah adan Afiq Muiz sebenarnya adalah adik beradik.

Ini berikutan muncul komen oleh netizen di video tersebut yang bertanya apakah status di antara kedua pelakon ini, adakah sedang bercinta atau sebaliknya?

Namun, persoalan itu dijawab pengguna media sosial yang lain yang semestinya sudah mengetahui hubungan sebenar di antara mereka berdua.

View this post on Instagram

A post shared by Muhamad (@muhamadafiqmuiz)

“Ya, Afiq Muiz abang dan Aishah Azman adiknya. Si abang dah drama sejak 1999, siap bercinta dengan Eina Azman, si adik pula bermula tahun 2017.” tulis individu tersebut.

Perkembangan lain, Aishah dan Afiq ada menjalani ujian calitan setelah menjadi kontak rapat pesakit COVID-19 namun disahkan negatif.

Ada yang masih tidak tahu ke kedua pelakon ini sebenarnya adik beradik?

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Ingatkan Kekasih, Peminat Tak Sangka Aishah Azman Dan Afiq Muiz Adik Beradik first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.