Ads Top

Main Ad

Isteri Alif Satar Dikutuk Tidak Cantik Seorang Wanita

Netizen Malaysia ni kalau tidak mengecam memang tidak sah, ada sahaja yang nak dikutuk. Kali ini melibatkan penyanyi popular Alif Satar pula selepas isterinya Shadila Halid dikutuk tidak cantik.

Advertisement

Kutukan wajah isterinya itu diterima selepas Alif menaikkan gambar mereka berdua di Instagram miliknya. Alif berkongsi gambar berkenaan dengan mengatakan kulitnya sudah hampir sama cerah dengan isterinya selepas sekian lama tidak melakukan aktiviti luar.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alif Satar®? (@alifsatar)

Advertisement

Shadila yang menggayakan muncung ‘duck face’ itu kemudian dikutuk tidak lawa oleh seorang netizen.

Kenapa bini buat muncung macam itik? Tak lawa. – Komennya.

Alif yang geram dan melihat komen melampau itu turut menegur wanita berkenaan.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_5063.png

Pengikut Alif juga merasakan komen berkenaan agak keterlaluan dan menasihatkan wanita terbabit untuk tidak meninggalkan sebarang komen jika tidak ada perkara baik yang ingin disampaikan.

Memalukan orang Johor je sis

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_5065.png

Perkara seperti ini tidak sepatutnya berlaku, jika kita tidak menyukai seseorang mahupun artis, baik unfollow sahaja dari terus melakukan dosa kecil. Apapun semoga Alif Satar sekeluarga bahagia dan sentiasa dilindungiNya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Isteri Alif Satar Dikutuk Tidak Cantik Seorang Wanita first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.