Ads Top

Main Ad

“Jadi Artis Je, Tak Boleh Cakap Salah” – Kesihatan Mental ‘Diusik’, Janna Nick Beri Respon

Janna Nick sememangnya sinonim dengan pelbagai berita sensasi. Malah sikapnya yang terbuka dengan kritikan ramai sering menjadi perhatian netizen.

Terbaharu, Janna mengakui terkilan terhadap sebuah komen daripada netizen yang meyentuh soal kesihatan mentalnya.

Kenyataan sekarang, jadi artis je tak boleh cakap salah. Jadi netizen jelah boleh cakap.

Perkara itu dimuat naik melalui Instagram story miliknya mendedahkan komen tersebut serta memberikan sedikit ulasan tentang kenyataan itu.

janna nick

Menurutnya, dia tidak faham mengapa wujud segelintir individu yang boleh menulis komen teruk semata-mata ingin menyakitkan hati orang lain.

Kadang-kadang tak faham kenapa wujud manusia yang gigih komen benda-benda teruk dan menyakitkan hati orang lain.

Tambahnya lagi, tindakan negatif dengan melemparkan komen buruk itu mampu mencerminkan sikap serta keperibadian seseorang.

Saya kalau benda yang saya suka akan saya puji, tapi kalau benda tu teruk, saya diam saja. Saya tak akan gigih nak tweet atau kutuk orang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Menerusi hantaran yang lain, pelakon itu turut menasihati netizen supaya tidak berasa bangga apabila dapat membuli seseorang kerana ia bukan sesuatu yang perlu dibanggakan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Jadi Artis Je, Tak Boleh Cakap Salah” – Kesihatan Mental ‘Diusik’, Janna Nick Beri Respon first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.