Ads Top

Main Ad

“Kacak Menangis Minta Saya Jaga Ibunya..” Iqbal Nekad Kahwini DSV, Harap Cik B Pula Lembut Hati

Rancangan usahawan Ahmad Iqbal Zulkefli untuk mengahwini Datuk Seri Hasmiza Othman atau lebih dikenali sebagai Vida bukan lagi perkara mainan.

Advertisement

Menurut usahawan yang kini berusia 27 tahun itu, walaupun anak sulung Vida iaitu Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlyn Zamileen Muhammad Amin tidak merestui hubungan yang dijalin bersama ibunya, namun beliau berharap agar diberikan peluang.

Dalam pada itu, Iqbal berasa amat gembira kerana adik kepada Cik B iaitu Muhammad Eric Zecquan Mohd Amin atau dikenali sebagai Kacak telah menerima kehadirannya sebagai salah seorang ahli keluarga mereka.

Advertisement

Kacak sangat baik dengan saya… sangat rapat. Dia menangis, dia nak saya jaga ibunya.

Datuk Vida dan Iqbal

Atas sebab itu, beliau nekad akan tetap mengahwini Datuk Vida walaupun masih belum direstui oleh Cik B dan meminta anak perempuan Datuk Vida itu memberinya peluang untuk membuktikan dia ikhlas bersama ibunya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Kacak Menangis Minta Saya Jaga Ibunya..” Iqbal Nekad Kahwini DSV, Harap Cik B Pula Lembut Hati first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.