Ads Top

Main Ad

“Kalau Ada Impian Tersirat, Tak Akan Lari Gunung Dikejar..” Hans Isaac Balas Teguran Shahrul Shiro

Kecoh di media sosial dua selebriti terkenal dengan aktiviti sindir-menyindir berikutan perbezaan pendapat dalam hal politik.

Terbaru, pengarah dan pelakon Datuk Hans Isaac tampil membalas teguran pelawak Shahrol Shiro yang didakwanya telah menyindir pemilihan barisan kabinet baharu kerajaan menerusi sebuah hantaran video.

View this post on Instagram

A post shared by Hans Isaac (@hansisaac)

Hans kemudian menjelaskan perkara sebenar dan berkata dakwaan Shahrol jauh tersasar daripada niat sebenarnya apabila dia berkongsi video tersebut.

Tambahnya lagi, Shahrol tidak patut sewenang-wenangnya menyerang individu lain seolah-olah tiada pedoman sedangkan perkara tersebut boleh diselesaikan dengan berbincang secara baik.

Advertisement

Kepada sahabat saya Sharol Shiro, tenang-tenang saja. Kalau ada impian tersirat, tak akan lari gunung dikejar. Dalam norma baharu, amalkan duduk berbincang, bukan menyerang tanpa pedoman. Malaysia perlukan pemimpin yang terbuka. Mungkin anda sebahagian darinya. Masa akan beritahu.

Perkara tersebut dikongsi pelakon filem Baik Punya Cilok itu di laman Instagram bagi menjawab kembali nasihat serta teguran yang diberi Shahrol terhadap dirinya.

View this post on Instagram

A post shared by Hans Isaac (@hansisaac)

Terdahulu, Shahrol mendakwa video yang dimuat naik Hans ditujukan kepada Datuk Seri Ismail Yaakob di mana pemilihan kabinet dari kalangan orang yang sama adalah sebagai satu sindiran kepada Perdana Menteri ke-9 itu.

Namun, Shahrol sudah memadam hantaran berkenaan di Instagram miliknya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Kalau Ada Impian Tersirat, Tak Akan Lari Gunung Dikejar..” Hans Isaac Balas Teguran Shahrul Shiro first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.