Ads Top

Main Ad

Lancar Single Terbaru, Amira Othman Berhasrat Nak Duet Dengan Datuk Hattan Pula

Penyanyi Amira Othman khabarnya baru sahaja melancarkan single terbaru berjudul Tragedi.

Advertisement

Artis naungan Rocketfuel Entertainment itu tampil mempromosikan buah tangan terbarunya itu dalam sebuah sidang media secara virtual, baru-baru ini.

View this post on Instagram

A post shared by ????? ????? (@amiraaothman)

Dia dalam pada itu turut menyuarakan hasrat untuk berduet dengan lagenda rock tempatan, Datuk Hattan jika diizinkan pada suatu hari nanti.

Meskipun masih lagi tiada perancangan ke arah itu, Amira berharap angan-angannya itu akan termakbulk kelak.

Advertisement

Saya sebenarnya teringin berduet dengan Datuk Hattan. Itu angan-angan saya..tapi belum ada perbincangan ke arah itu. Namun, siapa tahu, suatu masa nanti, apa yang diimpikan bakal menjadi kenyataan.

Ujarnya lagi, dia tertarik dengan vokal yang dilontarkan penyanyi lagenda itu dan merasakan suara mereka boleh sebati ataupun ‘blend’ jika berduet.

View this post on Instagram

A post shared by ????? ????? (@amiraaothman)

Dalam pada itu, Amira berkongsi lanjut mengenai lagu terbarunya itu di mana Tragedi telah dihasilkan sekitar tahun 2012 namun tidak sempat dilancarkan atas beberapa faktor antaranya penyertaan dia dalam Akademi Fantasia pada ketika itu.

Walau bagaimanapun, Amira membuat rakaman semula lagu karya Sharon Paul itu sekitar awal tahun ini dan ia turut digunakan sebagai runut bunyi drama Malaysian Ghost Stories.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Lancar Single Terbaru, Amira Othman Berhasrat Nak Duet Dengan Datuk Hattan Pula first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.