Ads Top

Main Ad

“Mana Adik Abang Army BTS?” – Hafiz Mahamad Hadiahkan Barang BTS Tanda Penghargaan

Personaliti media sosial dan juga usahawan, Hafiz Mahamad memuat naik sebuah hantaran di Instagram semalam, menyatakan ingin memberi hadiah kepada pengikut-pengikutnya sebagai tanda penghargaan.

Advertisement

Apa yang membuatkan ianya lagi menarik adalah barang yang ingin diberikan oleh beliau kepada pengikutnya merupakan cenderahati yang dibeli di Pop Up Store BTS.

Mana adik-adik abang Army BTS? Hari ini abang belikan barang adik-adik abang dekat media sosial ni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad)

Menurut usahawan itu, pengikut yang bertuah bakal menerima hoodie, figura ahli kumpulan BTS dan pelbagai lagi barang-barang istimewa kumpulan pop popular Korea Selatan itu.

Advertisement

Hafiz Mahamad

Meninjau di ruangan komen, hantaran tersebut telah diserbu oleh ribuan peminat BTS dan sehingga kini, gambar yang dimuat naik oleh Hafiz itu telah menerima 146,000 tanda suka dan lebih 3000 komen dari pengikutnya.

Siapa agak-agaknya yang bertuah tu?

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Mana Adik Abang Army BTS?” – Hafiz Mahamad Hadiahkan Barang BTS Tanda Penghargaan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.