Ads Top

Main Ad

Miliki 447 Gram Ganja, Penyampai Radio Dicekup Untuk Bantu Siasatan

Semalam, tular di media sosial mengenai satu tangkap layar salinan laporan polis di aplikasi Whatsapp berkaitan seorang penyampai radio lelaki yang telah dicekup kerana memiliki dadah jenis ganja.

Advertisement

Menerusi tangkap layar tersebut, penyampai radio itu difahamkan masih dalam tahanan reman bagi membantu siasatan.

DigariSumber : Google  

 

Menurut laporan, serbuan telah dilakukan di kediamannya di Kuala Lumpur dan polis telah menemui dadah jenis ganja seberat 447.44 gram yang telah diasingkan kepada 22 paket plastik.

Difahamkan juga paket-paket ganja itu akan dihantar ke Pulau Tioman, Pahang.

Advertisement

Suspek yang ditahan bersama-sama dadah tersebut mengakui sudah lama terlibat dalam penyalahgunaan ganja sejak tahun 2011 lagi.

Whatsapp ganja penyampai radioSumber : Astro Gempak  

Namun ketika meninjau ke laman sosial, ramai netizen menganggap tangkap layar yang tular itu merupakan berita palsu dan fitnah.

Ada juga yang memetik beberapa nama penyampai radio berikutan stesen radio kendalian suspek juga sudah lama tidak ke udara sejak seminggu yang lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Miliki 447 Gram Ganja, Penyampai Radio Dicekup Untuk Bantu Siasatan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.