Ads Top

Main Ad

Mira Filzah ‘Throwback’ Video Majlis Resepsi, Pejam Celik Dah Setahun Kahwin

Pejam celik, pejam celik nampaknya dah setahun usia perkahwinan pelakon dan pengacara popular, Nur Amirah Filzah. Pada tarikh 3 September 2020, Mira Filzah telah selamat diijabkabul dengan pilihan hatinya, Wan Emir Astar.

Advertisement

Sempena ulang tahun pertama perkahwinan, Mira telah memuat naik video throwback ketika majlis resepsi yang berlangsung secara meriah. Video berdurasi 6 minit dan 44 saat itu memaparkan kakak sulung, bapa serta rakan baiknya memberikan ucapan penuh bermakna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah)

Pelakon filem Sangkar ini turut dilihat menitiskan air mata tidak dapat menahan sebak. Menurutnya, majlis pada malam itu adalah sangat istimewa dan indah dengan kehadiran orang-orang tersayang.

Advertisement

mira filzah

Tambah Mira lagi, ucapannya pada malam itu adalah secara spontan. Dia tidak menyediakan apa-apa skrip memandangkan terlalu banyak yang ingin diperkatakannya.

Meninjau ke ruangan komen, para peminat dan rakan artis turut sayu melihat betapa indahnya majlis resepsi kedua-dua mempelai ini. Mereka mengambil kesempatan mengucapkan tahniah dan mendoakan semoga ikatan perkahwinan kekal sehingga ke akhir hayat. Cepat sungguh masa berlalu kan?

Video penuh

Powered by Blogger.