Ads Top

Main Ad

“Nampak Manis Pakai Tudung..” – Netizen Puji Daphne Iking Berhijab

Sejak kebelakangan ini, pengacara jelita Daphne Iking sering memuat naik foto serta video dirinya mengenakan hijab di dalam akaun Instagramnya.

Advertisement

Perkara tersebut sudah semestinya menarik perhatian pengikutnya di Instagram yang sering mengikuti perkembangan selebriti itu di dalam media sosial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daphne Iking (@daphneiking)

Meninjau di ruangan komen hantaran-hantaran yang memaparkan dirinya berhijab, rata-rata warganet meninggalkan respon yang positif dengan memuji kecantikan Daphne serta mendoakan agar dia terus kekal istiqamah.

Advertisement

You look so sweet wearing tudung..

Daphne Iking hijab

Sekadar info, Daphne memeluk agama Islam pada tahun 2010 dengan nama Islamnya ialah Dahlia Eleanor Iking dan bernikah dengan suaminya, Azmi pada tahun 2011.

Hasil perkahwinan pasangan itu, mereka telah dikurniakan empat cahaya mata iaitu Isobel Daniella Iking, Iman Daniella Iking, Isidore Daniel Iking dan Daniel Iking Azmi.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Nampak Manis Pakai Tudung..” – Netizen Puji Daphne Iking Berhijab first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.