Ads Top

Main Ad

“Nenek Saya Ada Harapan Tak?” – Nenek Aliff Syukri Kini Kritikal, Disahkan Positif COVID-19

Usahawan terkenal, Rozita Ibrahim mengakui berasa sedih kerana sehingga kini dia bersama keluarganya masih belum dibenarkan untuk bertemu dengan ibunya yang kini sedang dirawat di Hospital Kuala Pilah, Negeri Sembilan akibat jangkitan COVID-19.

Advertisement

Menurut Rozita, antara individu yang turut menzahirkan rasa sedih adalah anak lelakinya yang merupakan jutawan kosmetik terkenal iaitu Datuk Seri Aliff Syukri.

Tambahnya lagi, selepas berjumpa dengan doktor pakar, Aliff merupakan individu yang paling sedih lagi-lagi selepas mengetahui mengenai kesihatan nenek kesayagannya itu.

Advertisement

Kesian kri @aliffsyukriterlajaklaris lepas jumpa doktor pakar tadi, bertalu-talu dia tanya ‘nenek saya ada harapan tak?’.

Dalam pada itu, bonda kepada jutawan kosmetik itu memberitahu perkhabaran ini memang amat sukar bagi Aliff untuk menerimanya memandangkan dia adalah cucu kesayangan neneknya.

Susah dia nak menerima kenyataan hakikat keadaan neneknya begitu.

Di kesempatan itu, Rozita turut memohon dari orang ramai agar mendoakan supaya ibunya sembuh dengan segera dari wabak yang menjangkiti tubuh ibunya itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Nenek Saya Ada Harapan Tak?” – Nenek Aliff Syukri Kini Kritikal, Disahkan Positif COVID-19 first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.