Ads Top

Main Ad

Penyanyi Dangdut Cita Citata Batal Perkahwinan Dengan Mat Salih

Korang yang menggemari irama dangdut pasti mengenali Cita Citata seorang penyanyi dangdut terkenal di Indonesia. Cita Citata sebelum ini dikhabarkan bakal melangsungkan perkahwinan bersama seorang jejaka mat salih dari Belanda namun terpaksa membatalkannya.

Advertisement

Cita yang mengenali Roy Geurts sejak setahun lalu bagaimanapun tidak berasa kesal memutuskan hubungan berkenaan. Bahkan dia berasa lega masih belum berkahwin kerana pasti lebih sukar jika sudah mempunyai anak bersama.

This image has an empty alt attribute; its file name is cita-citata-gagal-nikah-1000x525.jpg

Itu cuma mencuba sahaja, kalau tak jadi jangan sedih. Dalam hal ini saya seolah-olah diselamatkan. Bayangkan kalau dah nikah, ada anak dan bercerai itu pasti lebih parah dan menyusahkan.

Penyanyi lagi Sakitnya Tuh Disini memaklumkan perkara itu dalam rancangan Tonight Show dan menganggap sesebuah hubungan itu perlu mempunyai keserasian.

 

Saya akan beri kesempatan terlebih dahulu. Kalau tak sesuai dan tak serasi ya tak perlu diteruskan. – Katanya.

Kita doakan sahaja yang terbait buat Cita dan semoga ditemukan jodoh yang sesuai.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Penyanyi Dangdut Cita Citata Batal Perkahwinan Dengan Mat Salih first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.