Ads Top

Main Ad

Remy Ishak Umum Tarik Diri Dari ABPBH Ke-34

Sebelum ini kita dimaklumkan tentang penarikan diri pelakon popular Zul Ariffin untuk menyertai Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) ke-34. Nampaknya apa yang dilakukan Zul ini turut diikuti pelakon Remy Ishak atas sebab-sebab tertentu.

Advertisement

Remy Ishak atau nama sebenarnya Mohammad Zalimei Ishak mengumumkan perkara itu melalui Instagram Story miliknya.

This image has an empty alt attribute; its file name is ohmedia-remy.png

Remy, 39 tahun yang baru sahaja mendirikan rumah tangga turut telah memaklumkan penarikan dirinya itu kepada pihak Berita Harian. Dia tidak mahu dicalonkan dalam apa jua kategori yang dipertandingkan dan ingin memberi peluang kepada anak seni yang lebih layak.

Saya telah maklumkan kepada pihak penganjur untuk tidak mencalonkan dalam mana-mana kategori ABPBH34. Memandangkan tahun lalu produk filem atau drama yang saya lakonkan kurang, saya berpendapat peluang ini harus diberikan kepada mereka yang lebih layak untuk bertanding.

Advertisement

Remy yang sebelum ini telah memenangi kategori Pelakon TV Lelaki Popular sejak ABPBH ke-23 hingga tahun lalu turut mengucapkan terima kasih kepada penganjur dan peminat yang sentiasa menyokongnya.

This image has an empty alt attribute; its file name is Capture-1-13.png

remy ishak

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Remy Ishak Umum Tarik Diri Dari ABPBH Ke-34 first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.