Ads Top

Main Ad

“Saya Doa Dia Sentiasa Taubat” – Caprice Tuju Pada Siapa?

Sejak kebelakangan ini, nama Caprice sering disebut ramai dek terpalit dengan beberapa kontroversi sejak ke Mesir tempoh hari.

Advertisement

Terbaru, lelaki itu mengatakan bahawa dia akan meneruskan perjuangan untuk melawan golongan munafik dan pelaku seksual bagi menuntut keadilan buat mangsa.

Sentiasa meraih perhatian, entri terbaru Caprice berjaya menimbulkan persoalan dalam fikiran orang ramai.

caprice

Katanya, dia berharap agar ‘individu’ itu segera bertaubat dan memohon maaf terhadap dirinya. Perkara itu dikongsikannya di laman Instagram melalui Insta story milik Caprice berkenaan kejadian yang menimpa dirinya selama ini.

Advertisement

Selepas segala ugutan bunuh, caci maki dan macam-macam saya telah lalui, saya harap, dia minta maaf secara terbuka kepada saya dan orang-orang lain yang dianiaya.

Bagaimanapun, dia tidak menyebut nama mana-mana pihak secara spesifik, namun melalui hantaran itu, dia turut menyertakan keratan artikel dirinya bersama pendakwah bebas, Ustaz Ebit Lew.

Dalam pada itu dia meluahkan rasa terima kasih dan bersyukur kerana ramai yang memohon maaf kepadanya selepas tuduhan melulu sebelum ini.

caprice

Semoga Caprice berjaya dengan misinya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Saya Doa Dia Sentiasa Taubat” – Caprice Tuju Pada Siapa? first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.