Ads Top

Main Ad

“Saya Umpama ‘Semut’ Jika Dibandingkan Dengan Calon Pelakon Wanita Lain” – Riena Diana

Pelakon dan penyampai radio Hot FM, Riena Diana menganggap dirinya belum layak untuk dicalonkan dalam kategori Pelakon TV Wanita Popular Xiaomi walaupun wataknya dalam drama Kampung People 2 sebagai Laila mendapat perhatian ramai.

Advertisement

Riena atau nama sebenarnya Nur Qamarina Diana Zulreal berkata dirinya terlalu kerdil jika hendak dibandingkan dengan pelakon-pelakon wanita yang lain dicalonkan sekali di dalam kategori tersebut.

Saya umpama ‘semut’ berbanding calon lain yang tersenarai dalam kategori ini. Mana tidaknya, kebanyakan nama besar bertanding dalam kategori Pelakon TV Wanita Popular Xiaomi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riena Diana (@rienadiana_)

Tahun lalu, pelakon ini pernah juga tercalon dalam kategori Artis Baharu Wanita Popular, namun nasib tidak menyebelahi dirinya tetapi tetap terharu dengan kesungguh peminatnya mengundi dia serta tidak kisah berkempen di media sosial biarpun menyedari peluang untuk memenangi amat tipis.

Saya mempunyai kelab peminat, Riena Diamond dan merekalah menjadi tulang belang gigih mengundi.

Riena Diana

Dalam pada itu, aktres jelita ini turut memberitahu dia perlu kerap membuat hantaran di media sosial kerana bimbang jika ramai yang melupakan dirinya sebab buat masa ini tiada produk drama baharu dibintangi olehnya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Saya Umpama ‘Semut’ Jika Dibandingkan Dengan Calon Pelakon Wanita Lain” – Riena Diana first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.