Ads Top

Main Ad

Selama 2 Dekad Mendidik, Jinggo Bangga Anak Bongsu Kini Bergelar CEO

Penerbit dan pengarah, Jinggo akui berasa bangga dengan pencapaian anak bongsunya, Luth Mikhail yang kini telah pun mengalas tanggungjawab besar sebagai seorang ketua pengawai eksekutif di restoran perusahaannya.

Advertisement

Menurut Jinggo atau nama sebenarnya, Azman Yahya, mendidik anak bukanlah perkara yang mudah tetapi bersyukur kerana segalanya membuahkan hasil.

Dalam pada itu, beliau turut berkata dia bersama isterinya yang juga merupakan seorang pengarah dan pelakon iaitu Sheila Rusly, telah berusaha memberikan yang terbaik buat anaknya itu bagi mencapai potensi sebenarnya.

Advertisement

Dah 20 tahun teman dengan sis tengok dia depan mata tapi 2 hari ni terasa benar 20 tahun berlalu bila @luthmikhail20 sudah bergelar MR CEO.

Sheila Rusly sekeluarga

Sekadar info, Shiela dan Jinggo telah mendirikan rumah tangga sejak 30 Mac 1996 dan telah dikurniakan dua cahaya mata lelaki iaitu Luth Mikhail serta Uzair Haqimy.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Selama 2 Dekad Mendidik, Jinggo Bangga Anak Bongsu Kini Bergelar CEO first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.