Ads Top

Main Ad

Sering Dikecam, Ayu Ting Ting Tertekan Tidak Disukai Netizen

Pelakon dah juga penyanyi Ayu Ting Ting mengakui berasa tertekan berikutan dengan kontroversi yang dihadapinya sehinggakan netizen mewujudkan sebuah patisyen memboikot dirinya.

Memetik laporan daripada mStar, penyanyi tersebut sendiri tidak mengetahui kesalahan apa yang dilakukan olehnya sehingga dibenci sampai begitu sekali.

Menurut Ayu lagi, dia hanya mahu mencari rezeki demi menampung keluarganya dan memberitahu dia tidak pernah menyakiti atau menganggu kehidupan orang lain.

Ayu Ting Ting

Kadang-kadang saya rasa sedih.. ya Allah, apa salah saya?

Advertisement

Pada Julai lalu, ibu bapa kepada Ayu iaitu Umi Kalsum dan Abdul Rozak mengambil keputusan membuat laporan polis atas sebab seorang individu telah mencemarkan nama baik anaknya itu.

Kempen memboikot itu merujuk kepada sebuah klip video dimana memperlihatkan penyanyi tersebut menendang seorang tetamu undangan dalam sebuah program TV Brownis pada tahun 2019.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Sering Dikecam, Ayu Ting Ting Tertekan Tidak Disukai Netizen first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.