Ads Top

Main Ad

(TAHNIAH) Penyanyi Ewal Bertunang Dengan Adik Rody Kristal

Tahniah diucapkan buat penyanyi kumpulan kristal, Ewal yang kini bergelar tunangan orang.

Advertisement

Ewal atau nama sebenarnya Ikhwan Hafiz Ismail,29, difahamkan telah mengikat tali pertunangan bersama Nur Syuhada Baharuddin yang juga adik kepada Rody Kristal.

Ujar Rody, dia dan Syuhada tidak mahu menunggu lama sebelum melangkah ke arah perkahwinan dan merancang untuk bernikah pada November atau Disember tahu ini.

Namun perancangan tersebut bergantung kepada situasi semasa memandangkan negara masih lagi bergelut dengan pandemik COVID-18 sehingga ke hari ini.

Advertisement

Paling penting adalah akad nikah. Kalau majlis perkahwinan tak diizinkan pada ketika itu, mungkin kami akan adakan majlis kecil untuk keluarga sahaja. Setakat ini, ada beberapa syarikat perancang perkahwinan yang kami sudah hubungi. Rata-ratanya memaklumkan slot untuk bulan Disember sudah penuh.

Majlis pertunangan Ewal dan Syuhada telah berlangsung di Balakong, Selangor, semalam dan hanya dihadiri kurang 10 tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga kedua belah.

View this post on Instagram

A post shared by EWAL (@ewalofficial)

Dalam pada itu, Ewal dan tunang turut berkongsikan momen indah sekitar majlis pertunangan di laman Instagram untuk tatapan peminat.

Tahniah diucapkan buat Ewal dan Syuhada!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post (TAHNIAH) Penyanyi Ewal Bertunang Dengan Adik Rody Kristal first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.