Ads Top

Main Ad

Tak Dapat Berjalan, Terpaksa Guna Kerusi Roda, Ustaz Kazim Elias Dibuat Orang?

Pendakwah bebas yang dikenali ramai, Ustaz Mohd Kazim Elias memohon doa dari orang ramai agar mendoakan kesihatan dan kesejahteraan dirinya yang kini tidak dapat berjalan.

Advertisement

Ustaz Kazim telah berkongsikan khabar tersebut buat orang ramai di laman media sosial Instagram beliau baru-baru ini dan menerusi video berdurasi 23 saat itu, kelihatan Ustaz Kazim terpaksa menggunakan topang ketiak sebagai sokongan untuknya berjalan.

Malah, menerusi perkongsian video oleh seorang pengikut yang dikenali sebagai Imran Ismail di laman TikTok, menunjukkan Ustaz Kazim perlu menggunakan bantuan kerusi roda untuk bergerak.

@imranismail0324 Semoga Ustaz Kesayangan Kita Sihat Seperti Sedia Kala Aamiin #ustazkazimelias ? Ya Allah – Hafiz Hamidun

Dalam pada itu, individu bernama Imran itu juga memaklumkan mereka sehingga kini belum tahu penyakit apakah yang dialami oleh pendakwah tersebut.

Advertisement

Kita tak tahu orang buat atau memang penyakit wallahualam..

Meninjau di ruangan komen video TikTok tersebut, kelihatan ramai yang menitip doa buat Ustaz Kazim agar diberikan kesembuhan dengan segera.

Komen TikTok Imran Ismail

Marilah kita sama-sama mendoakan agar Ustaz Kazim sembuh dengan segera Aamiin..

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Tak Dapat Berjalan, Terpaksa Guna Kerusi Roda, Ustaz Kazim Elias Dibuat Orang? first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.