Ads Top

Main Ad

“Tawakal Kepada Allah” – Zizi Kirana Bakal Tamatkan Zaman Bujang Bersama Yusuf Bahrin?

Penyanyi dan pelakon Zizi Kirana dikhabarkan bakal menamatkan zaman bujangnya bersama pelakon, Yusuf Bahrin yang telah dijadulkan pada bulan hadapan.

Advertisement

Khabar berita tentang perkahwinan mereka ini telah dilaporkan oleh satu portal hiburan apabila ada sumber yang mengesahkan pasangan ini sudah menghantar dokumen ke pejabat agama untuk urusan nikah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIRANA (@zizi_kirana)

Dalam pada masa yang sama, ada sumber lain yang turut mengatakan Yusuf juga telah mengaturkan jadual penggambarannya agar tidak bertembung dengan tarikh majlis yang dirancang.

Advertisement

Meninjau di media sosial milik penyanyi tersebut, beliau ada memuat naik sebuah status berbahasa arab tentang serahkan segalanya kepada Allah di Instagram Storynya.

IG Story Zizi Kirana

Terdahulu, tular sebuah video rakaman Instagram Live yang dimuat naik semula oleh seorang pengguna di TikTok memaparkan Yusuf memanggil Zizi dengan gelaran sayang.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Tawakal Kepada Allah” – Zizi Kirana Bakal Tamatkan Zaman Bujang Bersama Yusuf Bahrin? first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.