Ads Top

Main Ad

Tiada Pilihan, Izreen Azminda Terpaksa Lahirkan Anak Ke-3 Melalui Pembedahan

Pelakon yang kini sarat hamil anak ketiga, Izreen Azminda memaklumkan bahawa dia tidak mempunyai pilihan lain selain melahirkan anak secara pembedahan caesarean.

Advertisement

Menurutnya lagi, dia dijangka bersalin pada minggu ini atau minggu hadapan setelah dimaklumkan awal oleh doktor bertugas.

Izreen yang sebelum ini melahirkan kedua-dua anaknya dengan cara yang sama diberitahu pegawai perubatan bahawa dia mesti menjalani pembedahan bagi mengurangkan risiko dan perkara yang tidak diingini kelak.

Anak pertama dilahirkan secara pembedahan, jika diikutkan saya mahu lahirkan bayi kedua secara normal. Namun, disebabkan kedudukannya melintang, saya tiada pilihan selain perlu dibedah. Oleh sebab itu, saya juga tiada pilihan untuk anak ketiga ni. Mahu atau tidak, doktor beritahu saya perlu lahirkan secara pembedahan juga.

Dia dalam pada itu turut meluahkan rasa bimbang melahirkan anak dalam musim pandemik COVID-19 namun sentiasa berjaga-jaga bagi memastikan diri dan kandungan sentiasa sihat.

Meskipun sudah lengkap dua dos vaksin, pelakon drama Tanggang Ayu ini lega apabila melihatkan SOP pihak hospital yang ketat dan terjamin.

Advertisement

Menyentuh soal jantina anak pula, Izreen lebih memilih untuk merahsiakannya terlebih dahulu.

Sekadar info, Izreen telah mendirikan rumah tangga bersama pemuzik, Ude Wahid pada 8 Ogos 2017 yang lalu.

Hasil perkongsian hidup, pasangan ini telah dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Aaron Ibrahim yang kini berusia dua tahun.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Tiada Pilihan, Izreen Azminda Terpaksa Lahirkan Anak Ke-3 Melalui Pembedahan first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.