Ads Top

Main Ad

Tuala Wanita Buat Tak Selesa? Mungkin Bobble Jawapan Dicari Kaum Hawa

Kebanyakan wanita pastinya mengalami masa yang sukar apabila datang haid kan? Bukan sahaja segala simptom seperti pening kepala, senggugut, sakit belakang, loya dan pelbagai lagi malah penggunaan tuala wanita yang tidak bersesuaian juga membuatkan hati bertambah lelah.

Bukan semua tuala wanita di pasaran dicipta dengan meletakkan keselesaan wanita sebagai keutamaan. Hanya memikirkan keuntungan mahupun aspek estetik sahaja, kaum hawa sampaikan mengalami komplikasi lain apabila menggunakan tuala wanita berkenaan.

Advertisement

Bobble jadi pilihan

Tak seperti Bobble, tuala wanita yang dicipta mereka merupakan ‘syurga’ buat wanita memandangkan segala aspek yang diambil kira ketika menciptanya. Anda akan temui maksud yang lain bagi perkataan ‘selesa’ apabila menggunakan tuala wanita Bobble. Pasti tak nak yang lain!

1. 100% kapas organik lebih baik ketika haid

Tuala wanita Bobble ini direka menggunakan kapas organik sekaligus lebih selamat dan lembut untuk kawasan sensitif wanita.

bobble pad

Advertisement

2. Bebas kimia

Toksik yang banyak sebenarnya memudaratkan dalam diam. Sebab itu, tuala wanita Bobble merupakan pilihan yang baik kerana ianya hypoallergenic dan bebas dari segala toksin, klorin, wangian dan juga pewarna.

3. Bungkusan lestari

Dibuat daripada bahan lestari, tuala wanita Bobble merupakan penyelamat buat alam sekitar. Bukan sahaja menjaga diri malah kita juga dapat melindungi flora dan fauna.

Merupakan kawasan badan yang paling banyak menyerap, sudah pasti pemilihan tuala wanita sangat penting buat si hawa. Bobble ternyata boleh mengurangkan risiko kegatalan, alergi, pertumbuhan bakteria serta Sindrom Kejutan Toksik (TSS). Buat apa beli tuala wanita yang memudaratkan sedangkan Bobble mampu menjaga anda?

bobble pad

Kit Bobble percuma di Favful

Mesti dah teringin nak jadikan Bobble sebagai teman baru anda kan? Tak perlu susah mencari, Favful ada untuk anda. Berita baik, anda berpeluang memiliki sample kit Bobble sekiranya mendaftar akaun Favful kini.

Bestnya kit ini kerana ia dilengkapi dengan 1 pantyliner, 1 day pad dan 1 night/maternity pad, maknanya anda boleh cuba semua sebelum pilih yang terbaik. Ada 50 kit sahaja untuk dimenangi (hanya perlu bayar kos penghantaran), jadi jangan leka.

Advertisement

bobble pad

Tak hanya produk yang disenaraikan ini, banyak lagi rangkaian jenama lain yang anda boleh miliki di Favful. Jadi jangan berlengah, cepat serbu Favful sekarang!

Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut, boleh juga kunjungi media sosial mereka seperti Instagram dan Facebook.

The post Tuala Wanita Buat Tak Selesa? Mungkin Bobble Jawapan Dicari Kaum Hawa first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.