Ads Top

Main Ad

Anak Fauzi Nawawi Mohon Netizen Berhenti DM Caci Maki Ahli Keluarga

Anak perempuan kepada pelakon, Fauzi Nawawi memohon netizen berhenti menghantar mesej peribadi atau komen mengeji dia dan ahli keluarga yang lain.

Advertisement

Menerusi status yang dimuat naik di Instagram Story itu, Hanna Faresha dengan rendah hati memohon maaf di atas kesilapan yang telah dibuat bapanya.

anak fauzi nawawi

Jelasnya, sebagai seorang wanita, dia juga tidak bersetuju dan terkesan dengan kenyataan yang dikeluarkan.

Saya tiada di tempat kejadian dan tidak terlibat secara langsung dalam hal ini.

Menurutnya lagi, biarlah bapanya sendiri yang menyelesaikan isu ini dengan pihak yang terkesan.

Buat semua, tolong hentikan komen dan DM yang tidak sepatutnya. Cacian dan makian kepada saya dan ahli keluarga yang lain.

Hanna yang merupakan Instafamous dan model muslimah berharap kejadian ini dapat dijadikan pengajaran buat semua terutama ahli keluarganya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanna Faresha (@hannafaresha)

Advertisement

Terdahulu, Instagram Fauzi Nawawi dan anak diserang netizen selepas tular video memaparkan pelakon itu berkongsi pengalaman melakukan adegan panas dengan seorang pelakon wanita.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Anak Fauzi Nawawi Mohon Netizen Berhenti DM Caci Maki Ahli Keluarga first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.