Ads Top

Main Ad

Bibir Bengkak Macam Angelina Jolie, Harris Anuar Disengat Tebuan, Alami Annaphilatic Shock

Pelakon Harris Annuar memaklumkan bahawa dia telah disengat oleh seekor tebuan sehingga membuatkan bibirnya membengkak dengan saiz yang luar biasa.

Advertisement

Menurut Harris, bibirnya itu membesar seolah-olah aktres Angelina Jolie dan menafikan ianya adalah hasil penggunaan ‘filter’ foto di media sosial.

Jelasnya lagi, dia yang ketika kejadian sedang ingin menunaikan solat subuh dan awalnya mula mencuci muka.

Advertisement

Namun, dia tidak perasan akan kemunculan seekor tebuan di tuala muka miliknya itu.

Saya nak cuci muka, air sejuk. Kemudian ada seekor tebuan hinggap dekat tuala. Saya tak perasan pun jadi bila bilas muka, bila tutup je dengan tuala, tebuan tu terperangkap antara muka. Lepas tu tebuan terus zapp ketip, sengat di bibir. Terus jadi macam ni.

Harris turut berkongsikan keadaan wajahnya itu menerusi sebuah hantaran di Instagram untuk tatapan peminat di media sosialnya.

Sehubungan dengan itu, dia terpaksa dimasukkan ke hospital dan turut mengalami tekanan darah yang agak rendah.

“Bengkak pun Alhamdulillah dah surut dan stabil, cuma doktor kata kena monitor jantung. Doktor kata ‘annaphilatic shock’ nama reaction tu..” ceritanya lagi.

Sekadar info tambahan, Annaphilatic Shock merupakan reaksi alergi yang jarang berlaku dan boleh membawa maut jika tidak mendapat rawatan yang segera.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Bibir Bengkak Macam Angelina Jolie, Harris Anuar Disengat Tebuan, Alami Annaphilatic Shock first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.




Powered by Blogger.