Ads Top

Main Ad

Didi Astillah Terkilan ‘Kawan Baik’ Berubah Kerana Wang, Jaja Cerita Buruk

Pelakon Didi Astillah berkongsi cerita dia benar-benar terkilan dengan sikap seorang individu yang sudah dikenali lebih daripada 10 tahun yang tiba-tiba berubah angkara wang.

Advertisement

Lebih memburukkan keadaan, individu yang pernah menjadi seorang sahabat baiknya itu bukan sahaja tidak mahu membayar hutang bahkan mereka-reka cerita dan menyebarkan cerita buruk tentang dirinya.

Paling saya sedih dan terkilan dia cakap dan jaja cerita buruk pula tentang saya pada orang lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DA (@didiastillah)

Tambah pelakon drama Malaysian Ghost Stories itu, dia sebenarnya sudah lama memendam rasa dan bersabar dengan apa yang dilakukan rakan baiknya itu terhadap dirinya.

Advertisement

Semalam, menerusi hantaran status di Instagram Stories Didi atau nama sebenarnya Dayang Nazilah Awang Astillah, beliau meluahkan apa yang terbuku di hatinya agar menjadi tauladan buat pengikutnya.

IG Story Didi Astillah

Pada hantaran sama, adik kepada pelakon Bella Astillah itu turut menasihatkan pengikutnya agar tidak mudah mempercayai orang lain walaupun kawan baik sendiri.

Jadikan ia sebagai pengajaran hidup dan semoga Didi bertabah.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Didi Astillah Terkilan ‘Kawan Baik’ Berubah Kerana Wang, Jaja Cerita Buruk first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.