Ads Top

Main Ad

Fasha Sandha Kini Berambut Perang, Netizen Kata Tak Sesuai Dengan Muka

Pelakon jelita, Fasha Sandha nampaknya telah tampil dengan penampilan yang baru apabila dia telah memotong dan mewarnakan rambutnya dengan warna yang lebih terang.

Advertisement

Difahamkan, Fasha bertindak demikian adalah disebabkan oleh komitmen kerja di mana dia dikehendaki untuk memotong rambut dan berambut lebih perang dalam drama berjudul Khilaf Asmara.

Fasha juga turut memuat naik momen ketika dia berada di salon menerusi ruangan Instagram untuk tatapan peminatnya di media sosial.

Advertisement

Di atas permintaan pengarah, kena potong rambut pendek. Bermulalah perjalanan saya sebagai Hanim untuk Khilaf Asmara.

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat turut teruja berikutan Fasha tidak pernah mengubah mahkotanya itu dan tetap kekal dengan gaya berambut hitam yang telah menjadi signatur dirinya sejak sekian lama.

Kata peminat, Fasha kelihatan lebih muda dan segar namun ada juga yang mengkritik gaya rambut Fasha yang tidak sesuai dengan wajahnya.

“Warna tak kena dengan muka. Dia cantik rambut hitam..” tulis seorang netizen.

Meskipun begitu, peminat Fasha tampil menempelak komen-komen negatif yang dilontarkan oleh sesetengah individu di mana mereka hanya tahu mengecam tanpa mengetahui sebab sebenar aktres tersebut berbuat demikian.

“Main kecam saja. Sebab watak di bawa lah dia kena tukar warna tu, baru sesuai. Apalah masalah mereka ni?” ujar seorang pengikut Fasha di ruangan komen foto tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Fasha Sandha Kini Berambut Perang, Netizen Kata Tak Sesuai Dengan Muka first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.