Ads Top

Main Ad

Fauziah Latiff Percaya Bakat Lagi Menarik Dari Jumlah Pengikut 1 Juta Di IG

Sedia maklum, sejak beberapa minggu yang lalu hangat isu mengenai seorang penerbit mahu pelakon mempunyai satu juta pengikut jika mereka mahu diambil olehnya.

Advertisement

Ramai barisan pelakon memberi pendapat mereka tersendiri dan tidak terkecuali, aktres jelita Fauziah Latiff turut memberi pandangan mengenai isu tersebut dengan mengatakan dia utamakan bakat berbanding jumlah pengikut di media sosial.

Menurut beliau, biarpun tidak menafikan ledakan populariti berdasarkan jumlah pengikut di media sosial misalnya di Instagram, pelantun lagu Dia itu masih percaya daripada bakat ia boleh menarik ramai pengikut untuk mempercayai seseorang selebriti.

Fauziah Latiff berlakon

Belajar dari pengalamannya berlakon yang lama lebih tiga dekad, Fauziah amat yakin, tiada kesenangan datang bergolek terutamanya sebagai seorang selebriti.

Advertisement

Saya sendiri belajar dari kosong. Tiada yang mudah dalam hidup ini. Hargailah bakat.

Fauziah Latiff

Terdahulu, tular di media sosial kenyataan produser dan stesen televisyen yang mneyasarkan jumlah pengikut 1 juta pengikut dia media sosial untuk dipilih muncul di arus perdana.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Fauziah Latiff Percaya Bakat Lagi Menarik Dari Jumlah Pengikut 1 Juta Di IG first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.