Ads Top

Main Ad

Formulasi Dipertingkat Dengan 3 Kali Kuasa Pencerahan. Ini Sebab Korang Kena Try Rangkaian Hada Labo Premium Whitening

“Kulit kau nampak makin cerah dan eloklah, kau pakai produk apa?”

Gembiranya rasa bila orang di sekeliling menyedari perubahan pada diri kita kan, terutama perubahan pada wajah. Bagi wanita, memiliki kulit wajah yang cerah berseri merupakan impian semua. 

Sebab tu tak hairan jika mereka sanggup berbelanja untuk membeli produk kecantikan atau penjagaan wajah.

Itu belum lagi, mengikuti tips penjagaan wajah yang popular. Hinggakan ada yang sanggup amalkan 10 langkah penjagaan wajah setiap hari. Gigihnya!

Tapi kalau anda nak tau, sebenarnya ada satu cara mudah yang anda boleh tambah dalam rutin kecantikan untuk mendapatkan kulit yang cerah berseri. Rahsianya hanya dengan Hada Labo Premium Whitening Lotion.

Hada Labo Premium Whitening Lotion, rahsia kulit cerah berseri

Hada Labo Moisturising Whitening White Lotion

Hada Labo merupakan satu jenama yang tak perlu diperkenalkan, produknya sentiasa menjadi buah mulut dan pilihan bagi mereka yang ingin menghidratkan wajah. 

Sebab itulah, kami nak recommend pada anda untuk cuba sendiri Hada Labo Premium Whitening Lotion, ia bukan hanya melembapkan wajaha, malah buatkan kulit lagi glowing!

Hada Labo telah menambah baik formulasi rangkaian Premium Whitening bagi membantu wanita mendapatkan kulit wajah idaman dengan kuasa pencerahan tiga kali ganda!

Tidak seperti produk pemutihan lain di pasaran, formula pemutihan baru Hada Labo menggabungkan ramuan Triple Whitening iaitu Niacinamide (bentuk vitamin B-3), ?-Arbutin (sejenis agen pencerah kulit) dan Vitamin C. Malah bebas alkohol, sumber haiwan, pewarna, pewangi dan minyak mineral.

Ia turut diformulasikan dengan 2 jenis Asid Hyaluronik bagi membantu kulit mendapat penghidratan yang diperlukan dan pada masa yang sama, kulit menjadi lebih lembap, cerah berseri , tiada jeragat dan parut jerawat. Bestnya!

Hada Labo Premium Whitening Lotion ini juga sesuai untuk semua jenis kulit. Ia tidak mengandungi alkohol, sumber haiwan, pewarna, pewangi atau minyak mineral.

Cara nak gunakan losyen ni pun senang je tau. Selepas bersihkan muka, tuangkan jumlah yang mencukupi di telapak tangan dan tepuk lembut ke wajah hingga menyerap.

Sahut cabaran Hada Labo di Tik Tok & rebut hadiah bernilai sehingga RM20K!

@hadalabomy Let’s join Hada Labo #CerahBerseriChallenge and stand a chance to win cash prizes worth RM20,000. #CerahBerseriChallenge #HadaLaboMY ? original sound – HadaLaboMY

Advertisement

Dah tau rahsia nak dapatkan wajah glass skin, kami nak share pula cabaran terbaru #CerahBerseriChallenge di Tik Tok HadaLaboMy yang menawarkan hadiah sehingga RM20,000? 

Apa yang anda perlu lakukan? Ikut je langkah di bawah ni:

1. Ikuti akaun rasmi TikTok Hada Labo (@HadaLaboMY)

2. Rakamkan tarian anda dengan menggunakan lagu rasmi Hada Labo, ‘Teman Sejati’.

Advertisement

3. Muat naik ke akaun media sosial anda menggunakan hashtag #CerahBerseriChallenge &  #HadaLaboMY. Pastikan akaun anda berada dalam tetapan umum.

Setiap peserta dibenarkan menghantar lebih dari satu (1) video penyertaan. Cabaran bermula dari Jumaat 1 Oktober 2021 (jam 12.00 tengah malam) sehingga Ahad, 31 Oktober 2021 (11.59 malam).

Kulit cantik berseri dengan Hada Labo Premium Whitening 

Rangkaian Whitening White Hada Labo

Tips kami dah kongsi, cara nak menang hadiah lumayan pun kami dah tunjukkan. Jadi tunggu apa lagi? Rasai sendiri, perubahan kulit wajah bak gadis Korea hari ini dengan Hada Labo Premium Whitening 

Untuk kesan optimum, gunakan keseluruhan rangkaian lengkap Hada Labo Premium Whitening yang anda boleh dapati dari farmasi utama atau secara online di Lazada dan Shopee.

Maklumat lanjut mengenai Hada Labo anda boleh ikuti Facebook atau layari Hada Labo Malaysia.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Formulasi Dipertingkat Dengan 3 Kali Kuasa Pencerahan. Ini Sebab Korang Kena Try Rangkaian Hada Labo Premium Whitening first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.




Powered by Blogger.