Ads Top

Main Ad

Hantar Makanan Sambil Lewa, Letak Atas Bakul Sampah Buat Rita Rudaini Bengang

Semalam, pelakon kontroversi Rita Rudaini ada meluahkan rasa berang apabila ada segelintir penghantar makanan didakwa telah melakukan kerja sambil lewa.

Manakan tidak, Rita Rudaini memaklumkan bahawa dia telah menerima makanan yang ditempah dengan cara meletakkan di tempat pembuangan sampah dan terdedah.

Advertisement

Kecewa dengan perkara tersebut, Rita Rudaini menzahirkan perasaan ‘bengang’ dengan memuat naik sebuah hantaran di Instagram Story miliknya, baru-baru ini.

Advertisement
IG Story Rita RudainiSumber : Instagram Rita Rudaini  

Benda makan..rezeki..letak dekat tempat panas dan terdedah. Apa salahnya letak dekat tempat teduh. Inilah segelintir penghantar makanan yang tidak ikhlas dan tak bertanggungjawab pada kerja dan rezeki dia sendiri. Makanan diletakkan atas tempat pembuangan sampah pula tu.

Meskipun kesal dengan kejadian itu, Rita menegaskan bahawa dia sama sekali tidak ‘pukul rata’ semua penghantar makanan mempunyai sikap seperti itu.

Sabar ye Rita..

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Hantar Makanan Sambil Lewa, Letak Atas Bakul Sampah Buat Rita Rudaini Bengang first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.