Ads Top

Main Ad

“Kenapa Makin Kurus..” – Peminat Risau Wajah Mira Filzah Kelihatan Cengkung

Pelakon popular, Mira Filzah baru-baru ini ada memuat naik video transformasi wajahnya sebelum dan selepas disolek, dilihat pelakon itu agak pucat tanpa sebarang mekap namun berubah cantik menawan selepas disolek.

Advertisement

Walau bagaimanapun, lain yang dilihat oleh peminatnya yang menegur serta meluahkan rasa bimbang apabila melihat wajah pelakon itu dilihat semakin kurus dan cengkung.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA FILZAH (@mfmirafilzah)

Dalam pada itu, peminat turut tertanya-tanya adakah pelakon drama The Hotel itu tidak sihat serta mendoakan yang baik-baik sahaja buat pelakon kesayangan mereka.

Advertisement

Maaf Mira, kenapa nampak kurus? Cengkong..

Komen IG Mira Filzah

Sementara itu, ada juga beberapa peminat yang terpesona dengan kecantikan Mira di dalam video tersebut dan memujinya masih kelihatan cantik walaupun tidak memakai sebarang mekap di muka.

Semoga Mira sihat-sihat selalu!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post “Kenapa Makin Kurus..” – Peminat Risau Wajah Mira Filzah Kelihatan Cengkung first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.