Ads Top

Main Ad

Kontroversi Babak ‘Panas’, Khir Rahman Mohon Maaf Dengan Raja Farah Dan Suami

Terdahulu, pelakon Fauzi Nawawi mengaku bersalah dan memohon maaf selepas tular video memaparkan dirinya menceritakan semula adegan panas yang dilakonkan bersama Raja Farah.

Advertisement

Terbaru, penerbit dan pengacara program Rumah No 107, Khir Rahman pula membuat permohonan maaf kepada Raja Farah dan suaminya.

khir rahman

Menerusi hantaran yang dibuat di Instagram itu, Khir meluahkan rasa syukur kerana pasangan itu mempunyai hati mulia apabila memaafkan keterlanjuran yang berlaku.

Justeru, saya ingin sekali lagi memohon maaf pada beliau dan seluruh keluarga beliau. Bahawa saya menjadi ‘sauh’ dalam program ini bukan untuk membuka aib sesiapa.

Dia yang berasa kesal dan ralat dengan perkara itu berusaha mencari nombor telefon empunya badan untuk menyelesaikan isu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KHIR RAHMAN AL BAQI (@kei_ramoss)

Advertisement

Jelas pelakon ini, peranan pengacara adalah mencungkil cerita-cerita yang belum pernah dikongsi tetamu di platform lain. Sebagai ‘sauh’, ada kalanya cerita berjaya dicungkil dan ada masanya tidak.

Malah, dia percaya semua pihak bersetuju rancangan itu dirakam terlebih dahulu supaya ada bahagian tertentu atau keterlanjuran kata yang boleh ditapis sebelum disiarkan.

khir rahman

Sebagai pengkarya Muslim, dia tidak mungkin memperlekeh atau meraikan isu yang dibualkan itu. Malah dia sendiri sering mempersoalkan babak-babak sedemikian dalam karya seorang Muslim.

Di akhir hantaran, Khir memohon kerjasama orang ramai agar video tersebut tidak lagi disebarkan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

The post Kontroversi Babak ‘Panas’, Khir Rahman Mohon Maaf Dengan Raja Farah Dan Suami first appeared on Beautifulnara - Gosip Artis Malaysia Terkini.
Powered by Blogger.